Waterbeach Community Forum - 20 October 2021

 

Scroll for more

Time

Item

Presenter

Time allocation (all times include questions)

18:00

Welcome

Councillor Anna Bradnam

5 minutes

18:05

Waterbeach Planning Update

Mike Huntington – Principal Planner, Greater Cambridge Shared Planning

10 minutes

18:15

Urban & Civic – Update

Caroline Foster, Senior Development Manager / Rebecca Britton, Regional Director – Communications, Communities and Partnerships

 

20 minutes

18:35

RLW Estates - Update

Nick Dines, Managing Director – Concilio Comms / Chris Goldsmith, Managing Director - Turnstone Estates

 

5 minutes

18:40

Greater Cambridge Local Plan

Paul Frainer, Assistant Director / Jonathan Dixon, Planning Policy Manager - Greater Cambridge Shared Planning

 

15 minutes

18:55

Better Public Transport – Waterbeach to Cambridge

Amy Barnett, Senior Transport Planner – Atkins / Paul van de Bulk, Senior Delivery Project Manager – Greater Cambridge Partnership

15 minutes

19:10

Proposed level crossing changes 

John Grant 

5 minutes

19:15

General Q&A

 -

 20 minutes

19:30

Close

-

-

Was this web page helpful?

Feedback form

Your feedback
Do you require feedback from a member of the team?
Your details
Recaptcha